Partnereink

Kiss Kertész Duó Kft.
Cégünk 2000-ben alakult, azóta díszfaiskolai termesztéssel és kertépítéssel foglakozunk. Faisoklánk jelenleg mintegy 4,5 ha területen termel szabadföldi ill. konténeres termesztésben díszfákat, díszcserjéket. A konténeres fákat ill. a nagyméretű cserjéket egyedi csepegtető öntözéssel öntözzük. A konténeres nevelés lehetővé teszi, hogy az év bármely időszakában (a fagyos téli napokat leszámítva) ültethessünk fákat. A növekvő igények kielégítésére ma már számos fajtából kínálunk nagy méretű, kétszer iskolázott díszfákat 5-6 méter magasságig, 20-25cm törzskörméretig. Számos különlegesség is található kínálatunkban! Díszcserjékből is széles választékot kínálunk, szokványos 30/40cm-es növényektől 150/200 centiméteres növényekig.
A mennyiben Ön viszonteladó vagy kertépítő, kérje kérje nagykereskedelmi árlistánkat növényeinkről!
E-mail: info@kisskerteszduo.hu


PERROT

Cégünk képviseli Magyarországon a nagy hagyományokkal rendelkező PERROT gyárat.

A Perrot testreszabott megoldásokat kínál minden öntözési feladatra: a szántóföldi növénytermesztésre, a kertészeti és gyümölcstermesztésre, az erdőgazdálkodásra, a fakonzerválásra és a komposzttelepre, mindenféle sportlétesítményre, környezetvédelmi technikára, kisugárzásvédelemre, ködképzésre – valamint speciális megoldásokat az Önök igénye szerint. A Perrot egyedi, megbízható, környezetbarát és gazdaságos megoldást kínál mindig, hosszútávra. A legjobb kidolgozásban és minőségben, minden tartozékkal – valamint hozzáértő tanácsadással, telepítéssel és komplett szervizzel, hogy sokáig öröme teljen benne. A kiválasztott öntözőrendszerhez a Perrot megtalálja Önnek a megfelelő szórófejet.

Előnyei:

  • Utolérhetetlen üzembiztonság,
  • hosszú élettartam,
  • felhasználóbarát és,
  • gyors és hiánytalan alkatrészellátás, még a nagyon régi szórófejekhez is.

Marchfeldrasen Kft.
A megrendelői igények miatt jelentőssen növekedett a gyepszőnyeg iránti igény. Partnerünnkel különleges minőségben tudjuk kielégíteni az igényeket. A jobb minőség és a hatékonyság miatt cégünk általában 1,2 méter széles gyepszőnyeg tekercsek fektetésével foglalkozik.
Számos kert és sportpálya gyepszőnyegezését végeztük már, munkáinkról készült képeinket megtekinthetik a "Szolgáltatások/Gyepszőnyeg fektetés és értékesítés" menüben.
Kérem kérjen ajánlatot tőlünk gyepszőnyeg fektetésre a következő hivatkozásra kattintva: Árajánlat kérés


Győri András
Okleveles táj- és kertépítész mérnök.
Tanulmányok:

  • BUDAPESTI SZENT ISTVÁN EGYETEM TÁJÉPÍTÉSZETI, -VÉDELMI ÉS –FEJLESZTÉSI KAR (1996-2002.) - okleveles tájépítészmérnöki diploma
  • A KÓS KÁROLY EGYESÜLÉS ÉS AZ ITA WEGMAN ALAPÍTVÁNY SZABAD FŐISKOLÁJA (1999-2001) – diploma

Szakmai tevékenységek: Családi házak, magánkertek, településközpontok, közparkok, terek, játszóterek, társasház kertek, lakóparkok, ipari, mezőgazdasági, kereskedelmi, idegenforgalmi, szabadidős és vendéglátó létesítmények, irodaházak és egyéb táj- és kertépítészeti munkák tervezése és kivitelezése.
E-mail: gyoriandras@upcmail.hu
Mobil: 30/269-0669
Bővebb információkért kérjük töltse le a következő dokumentumot (a hivatkozásra jobb kattintva "Hivatkozás mentése/Mentés másként"): Győri András tájépítészmérnök