GINOP-1.2.9-20-2021-05545
GINOP-1.2.9-20-2021-05545 pályázat
Partnereink:
Kiss Kertész Duó Kft.

PERROT szórófejek

Arcus sportpálya festékek

Sportpálya öntöző rendszerek kiépítése

Vállalkozásom a PERROT Regnerbau (a legnevesebb német öntözéstechnikai gyártó cég) kizárólagos hazai képviselője. A Perrot teljes rendszereket gyárt sport és golfpályákra, a szórófejektől a számítógépes vezérlő rendszerekig. Németországban jelenleg a Bundesliga stadionokban vezető szerepet tölt be (a 18 stadionból 12-ben Perrot rendszer működik) és a labdarúgó világ és európa bajnokságok és a londoni olimpia számos pályáján is Perrot rendszerek üzemelnek.

Magyarországon jelenleg 4 db labdarúgópályán építettünk Perrot rendszert és folyamatban vannak újabb megrendeléseink is. Mi építettük ki a Nemzeti Lovarda felújított versenypályájának öntözőrendszerét is. Német partnerünk minden tekintetben, akár a tervezéstől kezdődően biztosítja a megfelelő hátteret, hogy megrendelőinket a legjobb minőségben tudjuk kiszolgálni.

Az következő hivatkozásra kattintva (vagy jobb kattintás "Hivatkozás mentése"/"Mentés másként" menüt választva) letöltheti a sportpályák öntöző rendszereinek kiépítésére vonatkozó ismertetőnket: Sportpálya öntöző rendszerek
Kérje aktuális árajánlatunkat a következő hivatkozásra kattintva: Árajánlat kérés